Geen oplossing GATT-conflict

ROTTERDAM – Een poging van een commissie van de wereldhandelsorganiatie GATT om het jarenlange conflict tussen de VS en de EG over subsidies voor de vliegtuigbouw uit de weg te ruimen is donderdag mislukt. De twee partijen zijn wel overeengekomen via nieuw bilateraal overleg naar een oplossing te zoeken. Als dat niets oplevert kunnen de Amerikanen een in 1986 bij de GATT aangespannen procedure voortzetten. De VS vinden dat de subsidies voor het Europese vliegtuigbouwconso

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Geen oplossing GATT-conflict | NT

Geen oplossing GATT-conflict

ROTTERDAM – Een poging van een commissie van de wereldhandelsorganiatie GATT om het jarenlange conflict tussen de VS en de EG over subsidies voor de vliegtuigbouw uit de weg te ruimen is donderdag mislukt. De twee partijen zijn wel overeengekomen via nieuw bilateraal overleg naar een oplossing te zoeken. Als dat niets oplevert kunnen de Amerikanen een in 1986 bij de GATT aangespannen procedure voortzetten. De VS vinden dat de subsidies voor het Europese vliegtuigbouwconso

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu