Staking bij OBA

AMSTERDAM – Een deel van het personeel van het Overslagbedrijf Amsterdam (OBA) heeft gisteren om 14.00 uur het werk neergelegd. De spontane werkonderbreking, die niet door de vakbonden werd georganiseerd, is bedoeld om de onderhandelingen tussen de werkgevers en de vakbond over een nieuwe bulk-CAO kracht bij te zetten. W. van der Vlies, bestuurder van de Vervoersbond CNV, heeft dit maandag bekendgemaakt. Door de werkonderbreking heeft het werk bij de OBA enige vertragi

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Staking bij OBA | NT

Staking bij OBA

AMSTERDAM – Een deel van het personeel van het Overslagbedrijf Amsterdam (OBA) heeft gisteren om 14.00 uur het werk neergelegd. De spontane werkonderbreking, die niet door de vakbonden werd georganiseerd, is bedoeld om de onderhandelingen tussen de werkgevers en de vakbond over een nieuwe bulk-CAO kracht bij te zetten. W. van der Vlies, bestuurder van de Vervoersbond CNV, heeft dit maandag bekendgemaakt. Door de werkonderbreking heeft het werk bij de OBA enige vertragi

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu