GROOTSTE STOOMLOCOMOTIEVEN IN NEDER

Een groot aantal stoomlocomotieven treedt vandaag en morgen op bij de stoomdagen in Amsterdam. Volgens de organiserende Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwezen (NVBS) zijn er zo’n twintig antieke locomotieven te bezichtigen, waaronder de snelste stoomtrein ter wereld. Op de foto een van de oude werkpaardjes in actie. Stoom ’91 vindt plaats in het Westelijk Havengebied.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

GROOTSTE STOOMLOCOMOTIEVEN IN NEDER | NT

GROOTSTE STOOMLOCOMOTIEVEN IN NEDER

Een groot aantal stoomlocomotieven treedt vandaag en morgen op bij de stoomdagen in Amsterdam. Volgens de organiserende Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwezen (NVBS) zijn er zo’n twintig antieke locomotieven te bezichtigen, waaronder de snelste stoomtrein ter wereld. Op de foto een van de oude werkpaardjes in actie. Stoom ’91 vindt plaats in het Westelijk Havengebied.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu