Airbus: A340 zet Boeing onder druk

TOULOUSE – De stevige concurrentie tussen de Amerikaanse en Europese vliegtuigbouwers op de markt van de lange-afstandstoestellen is weer eens stevig op de spits gedreven door de introductie van de nieuwe A340. Volgens Airbus Industrie-chairman Jean Pierson is het met de komst van de jonste telg uit de Airbus-familie in de toekomst gedaan met de Amerikaanse dominantie op deze markt. "Als de A340 er niet was gekomen, zouden de Amerikanen met hun Boeing 747 en de McDonnell Dougl

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Airbus: A340 zet Boeing onder druk | NT

Airbus: A340 zet Boeing onder druk

TOULOUSE – De stevige concurrentie tussen de Amerikaanse en Europese vliegtuigbouwers op de markt van de lange-afstandstoestellen is weer eens stevig op de spits gedreven door de introductie van de nieuwe A340. Volgens Airbus Industrie-chairman Jean Pierson is het met de komst van de jonste telg uit de Airbus-familie in de toekomst gedaan met de Amerikaanse dominantie op deze markt. "Als de A340 er niet was gekomen, zouden de Amerikanen met hun Boeing 747 en de McDonnell Dougl

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu