Frankfurt hernieuwt EDC-concept

FRANKFURT – Frankfurt Airport gaat haar Tradeport nieuw leven inblazen. luchthaven gaat voor het Amerikaanse medische bedrijf Beckman Instruments de distributie in Europa verzorgen. Het betreft daarbij de opslag en het afleveren van 400 ton op jaarbasis voor het eerste jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Frankfurt hernieuwt EDC-concept | NT

Frankfurt hernieuwt EDC-concept

FRANKFURT – Frankfurt Airport gaat haar Tradeport nieuw leven inblazen. luchthaven gaat voor het Amerikaanse medische bedrijf Beckman Instruments de distributie in Europa verzorgen. Het betreft daarbij de opslag en het afleveren van 400 ton op jaarbasis voor het eerste jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu