HONDERDSTE AFVAART NILE DUTCH AFRICA LINE

De ‘NDS Atlantic’ heeft vandaag de eer de honderdste afvaart van Nile Dutch Africa Line naar Centraal- en Zuidwest-Afrika te bieden. De in 1980 opgerichte Nederlandse scheepvaartonderneming die deze lijndienst in 1984 begon, viert het heuglijke feit uitbundig. Gisteren werd al een klein feestje georganiseerd aan boord van het bij Seaport aan de Brittanniehaven afgemeerde schip. Volgende week woensdag doet de rederij het feestje nog eens ‘dunnetjes’ over met een bijeenkomst i

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

HONDERDSTE AFVAART NILE DUTCH AFRICA LINE | NT

HONDERDSTE AFVAART NILE DUTCH AFRICA LINE

De ‘NDS Atlantic’ heeft vandaag de eer de honderdste afvaart van Nile Dutch Africa Line naar Centraal- en Zuidwest-Afrika te bieden. De in 1980 opgerichte Nederlandse scheepvaartonderneming die deze lijndienst in 1984 begon, viert het heuglijke feit uitbundig. Gisteren werd al een klein feestje georganiseerd aan boord van het bij Seaport aan de Brittanniehaven afgemeerde schip. Volgende week woensdag doet de rederij het feestje nog eens ‘dunnetjes’ over met een bijeenkomst i

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement