NEA raamt winst van wegtransport op 0,6%

ROTTERDAM – Het Nederlandse internationale wegtransport hoeft ook dit jaar niet te rekenen op een (fors) herstel van de winstcijfers. De rentabiliteit voor 1991 wordt door het wetenschappelijk instituut voor verkeer en vervoer, NEA in Rijswijk, geraamd op slechts 0,6 procent. In vergelijking met 1990 treedt er derhalve een "niet wezenlijke verbetering" op. Voor 1990 worden de resultaten geraamd op 0,5 procent. Het binnenlandse wegvervoer levert al enkele jaren meer geld op da

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

NEA raamt winst van wegtransport op 0,6% | NT

NEA raamt winst van wegtransport op 0,6%

ROTTERDAM – Het Nederlandse internationale wegtransport hoeft ook dit jaar niet te rekenen op een (fors) herstel van de winstcijfers. De rentabiliteit voor 1991 wordt door het wetenschappelijk instituut voor verkeer en vervoer, NEA in Rijswijk, geraamd op slechts 0,6 procent. In vergelijking met 1990 treedt er derhalve een "niet wezenlijke verbetering" op. Voor 1990 worden de resultaten geraamd op 0,5 procent. Het binnenlandse wegvervoer levert al enkele jaren meer geld op da

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu