Renovatie van luchthaven Eelde wordt goedkoper

EELDE – Uit het definitieve rapport van de Rijksluchtvaartdienst blijkt dat de renovatie van de luchthaven Eelde ‘slechts’ 15.8 miljoen gulden vergt. Een meevaller van ruim 1 miljoen gulden. Het nieuws komt de luchthaven uitstekend van pas omdat door de ‘dure’ renovatie een nieuw politiek besluit moet vallen over de baanverlenging. Mede door de financiele meevaller komt het jaarlijkse exploitatietekort niet boven de 3.75 miljoen. Een plafond dat de overheid heeft gesteld om gel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Renovatie van luchthaven Eelde wordt goedkoper | NT

Renovatie van luchthaven Eelde wordt goedkoper

EELDE – Uit het definitieve rapport van de Rijksluchtvaartdienst blijkt dat de renovatie van de luchthaven Eelde ‘slechts’ 15.8 miljoen gulden vergt. Een meevaller van ruim 1 miljoen gulden. Het nieuws komt de luchthaven uitstekend van pas omdat door de ‘dure’ renovatie een nieuw politiek besluit moet vallen over de baanverlenging. Mede door de financiele meevaller komt het jaarlijkse exploitatietekort niet boven de 3.75 miljoen. Een plafond dat de overheid heeft gesteld om gel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu