SHUTTLES EUROTUNNEL WORDEN AANGEPAST

De veranderingen aan de shuttles die een Brits-Franse commissie heeft opgelegd in verband met de veiligheidsvoorschriften, zullen de vrachtservice van Eurotunnel niet beperken. Vrachtdirecteur C. Zbylut van Eurotunnel spreekt berichten daarover in de Britse pers stellig tegen. "De vrachtshuttles vertrekken nog steeds zoals gepland om de twintig minuten bij de opening van de tunnel in 1993" , aldus Zbylut. Wel wordt het ‘spoorboekje’ van de personenshuttles geraakt, verwacht

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

SHUTTLES EUROTUNNEL WORDEN AANGEPAST | NT

SHUTTLES EUROTUNNEL WORDEN AANGEPAST

De veranderingen aan de shuttles die een Brits-Franse commissie heeft opgelegd in verband met de veiligheidsvoorschriften, zullen de vrachtservice van Eurotunnel niet beperken. Vrachtdirecteur C. Zbylut van Eurotunnel spreekt berichten daarover in de Britse pers stellig tegen. "De vrachtshuttles vertrekken nog steeds zoals gepland om de twintig minuten bij de opening van de tunnel in 1993" , aldus Zbylut. Wel wordt het ‘spoorboekje’ van de personenshuttles geraakt, verwacht

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu