BA zet politiek onder zware druk

LONDEN – British Airways (BA), dat onder druk staat van de concurrentie op de luchthaven Heathrow, oefent op zijn beurt zware druk uit op politieke leiders om zijn positie als een van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen te handhaven. De maatschappij heeft een manifest van veertig pagina’s opgesteld waarin zij uiteenzet hoe ‘Groot-Brittannie en BA hun leidende rol in de internationale burgerluchtvaart kunnen behouden’. Kopieen hiervan zullen tijdens het con

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

BA zet politiek onder zware druk | NT

BA zet politiek onder zware druk

LONDEN – British Airways (BA), dat onder druk staat van de concurrentie op de luchthaven Heathrow, oefent op zijn beurt zware druk uit op politieke leiders om zijn positie als een van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen te handhaven. De maatschappij heeft een manifest van veertig pagina’s opgesteld waarin zij uiteenzet hoe ‘Groot-Brittannie en BA hun leidende rol in de internationale burgerluchtvaart kunnen behouden’. Kopieen hiervan zullen tijdens het con

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement