Extra beurzen scheepstechniek

ZOETERMEER – Minister dr. J. Ritzen van Onderwijs en Wetenschappen heeft het convenant ondertekend van de technische universiteiten in Delft, Eindhoven en Enschede en de universiteit in Groningen, op grond waarvan studenten die langer dan vijf jaar over hun studie doen, gedurende een extra half jaar kunnen worden voorzien van een beurs. Tot de studierichtingen waarvoor de regeling geldt, behoren ook maritieme techniek en luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. De maatregel

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Extra beurzen scheepstechniek | NT

Extra beurzen scheepstechniek

ZOETERMEER – Minister dr. J. Ritzen van Onderwijs en Wetenschappen heeft het convenant ondertekend van de technische universiteiten in Delft, Eindhoven en Enschede en de universiteit in Groningen, op grond waarvan studenten die langer dan vijf jaar over hun studie doen, gedurende een extra half jaar kunnen worden voorzien van een beurs. Tot de studierichtingen waarvoor de regeling geldt, behoren ook maritieme techniek en luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. De maatregel

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement