ICAO kiest CNS

MONTREAL – Het luchtnavigatiesysteem wordt in de toekomst niet vanaf de grond maar via satellietcommunicatie geregeld. Dit hebben de landen van de ICAO, aanwezig op de tiende Air Navigation Conference in Montreal, in een overeenkomst vastgelegd. Een op satellietcommunicatie gebaseerd systeem betekent volgens de deelnemers een verbetering van de luchtveiligheid, efficienter gebruik van het luchtruim, minder congestie en minder operationele kosten voor de luchtvaartmaats

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

ICAO kiest CNS | NT

ICAO kiest CNS

MONTREAL – Het luchtnavigatiesysteem wordt in de toekomst niet vanaf de grond maar via satellietcommunicatie geregeld. Dit hebben de landen van de ICAO, aanwezig op de tiende Air Navigation Conference in Montreal, in een overeenkomst vastgelegd. Een op satellietcommunicatie gebaseerd systeem betekent volgens de deelnemers een verbetering van de luchtveiligheid, efficienter gebruik van het luchtruim, minder congestie en minder operationele kosten voor de luchtvaartmaats

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement