Midlands treedt toe tot European Quality Alliance

STOCKHOLM – De nauwere samenwerking tussen SAS, Swissair en Austrian Airlines in de zogenaamde strategische alliantie, European Quality Alliance, wordt versterkt met British Midlands. Dat zegt SAS-president Jan Carlzon. De Scandinavische maatschappij heeft 25 procent van de aandelen in British Midlands in handen. De vier maatschappijen zullen binnenkort plannen op tafel leggen voor vergaande integratie van hun operaties. Carlzon sluit voorlopig een fusie tussen de vers

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Midlands treedt toe tot European Quality Alliance | NT

Midlands treedt toe tot European Quality Alliance

STOCKHOLM – De nauwere samenwerking tussen SAS, Swissair en Austrian Airlines in de zogenaamde strategische alliantie, European Quality Alliance, wordt versterkt met British Midlands. Dat zegt SAS-president Jan Carlzon. De Scandinavische maatschappij heeft 25 procent van de aandelen in British Midlands in handen. De vier maatschappijen zullen binnenkort plannen op tafel leggen voor vergaande integratie van hun operaties. Carlzon sluit voorlopig een fusie tussen de vers

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement