WIJSMULLER LEVERT BOORGIGANT AF

Wijsmuller Transport heeft het grootste booreiland ter wereld, de ‘Galaxy I’, in de Rotterdamse haven afgeleverd. De ‘Galaxy l’, die door het transportschip ‘Transshelf’ van Wijsmuller van Singapore naar Nederland is vervoerd, zal op de Noordzee worden ingezet voor Ranger Oil. Het lossen van het booreiland in de 8e Petroleumhaven was een spektakel op zich. Hierbij werd gebruik gemaakt van de speciale afzinkmogelijkheden van de ‘Transshelf’. Het transportschip werd afgezonken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

WIJSMULLER LEVERT BOORGIGANT AF | NT

WIJSMULLER LEVERT BOORGIGANT AF

Wijsmuller Transport heeft het grootste booreiland ter wereld, de ‘Galaxy I’, in de Rotterdamse haven afgeleverd. De ‘Galaxy l’, die door het transportschip ‘Transshelf’ van Wijsmuller van Singapore naar Nederland is vervoerd, zal op de Noordzee worden ingezet voor Ranger Oil. Het lossen van het booreiland in de 8e Petroleumhaven was een spektakel op zich. Hierbij werd gebruik gemaakt van de speciale afzinkmogelijkheden van de ‘Transshelf’. Het transportschip werd afgezonken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement