Affichecampagne tegen Oostende

OOSTENDE – De actiegroep SOS-Oostende heeft afgelopen weekend een affichecampagne gevoerd tegen de Oostendse luchthaven. De directe aanleiding daarvoor was het ongeval met een Nigeriaans toestel vorige week, dat bij het opstijgen een wiel verloor en daarna ook nog eens een klapband kreeg. Enkele weken eerder had een laagvliegend Russisch toestel in een woonwijk nabij de luchthaven ook nog wat pannen van de daken geblazen. Op de affiches wordt Oostende de vuilnisbak van Europa

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Affichecampagne tegen Oostende | NT

Affichecampagne tegen Oostende

OOSTENDE – De actiegroep SOS-Oostende heeft afgelopen weekend een affichecampagne gevoerd tegen de Oostendse luchthaven. De directe aanleiding daarvoor was het ongeval met een Nigeriaans toestel vorige week, dat bij het opstijgen een wiel verloor en daarna ook nog eens een klapband kreeg. Enkele weken eerder had een laagvliegend Russisch toestel in een woonwijk nabij de luchthaven ook nog wat pannen van de daken geblazen. Op de affiches wordt Oostende de vuilnisbak van Europa

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding