Uitdagende conclusies in rapport MergeGlobal ; ‘Carriers moeten hun verkoop en handling gedeeltelijk loslaten’

WASHINGTON – Luchtvaartmaatschappijen moeten hun directe verkoopactiviteiten naar verladers toe deels opgeven en de opbouw van pallets en containers grotendeels overlaten aan expediteurs. Dat is een van de provocatieve suggesties waarmee het Amerikaanse luchtvrachtadviesbureau MergeGlobal komt om allianties tussen luchtvaartmaatschappijen en expediteurs van de grond te krijgen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Uitdagende conclusies in rapport MergeGlobal ; ‘Carriers moeten hun verkoop en handling gedeeltelijk loslaten’ | NT

Uitdagende conclusies in rapport MergeGlobal ; ‘Carriers moeten hun verkoop en handling gedeeltelijk loslaten’

WASHINGTON – Luchtvaartmaatschappijen moeten hun directe verkoopactiviteiten naar verladers toe deels opgeven en de opbouw van pallets en containers grotendeels overlaten aan expediteurs. Dat is een van de provocatieve suggesties waarmee het Amerikaanse luchtvrachtadviesbureau MergeGlobal komt om allianties tussen luchtvaartmaatschappijen en expediteurs van de grond te krijgen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu