OOCL verbindt Japan en Taiwan

ROTTERDAM – OOCL gaat eind deze maand een dienst starten tussen Zuid-Japan en Taiwan. De dienst zal worden onderhouden met de ‘Sanjose Aco’ van 187 teu. Elke tien dagen wordt er een afvaart geboden. Aanloophavens zijn Matsuyama, Iyomishima, Keelung en Kaohsiung.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

OOCL verbindt Japan en Taiwan | NT

OOCL verbindt Japan en Taiwan

ROTTERDAM – OOCL gaat eind deze maand een dienst starten tussen Zuid-Japan en Taiwan. De dienst zal worden onderhouden met de ‘Sanjose Aco’ van 187 teu. Elke tien dagen wordt er een afvaart geboden. Aanloophavens zijn Matsuyama, Iyomishima, Keelung en Kaohsiung.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu