SAS neemt 16,53% in Letse carrier

STOCKHOLM – SAS neemt een belang van 16,53 procent in een nieuw opgerichte maatschappij in Letland. De regering van Letland krijgt 51,03 procent. De nieuwe maatschappij, die nog geen naam heeft, gaat in eerste instantie met gehuurde vliegtuigen diensten onderhouden naar Kopenhagen, Stockholm, Helsinki, Londen en bestemmingen in Oost-Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

SAS neemt 16,53% in Letse carrier | NT

SAS neemt 16,53% in Letse carrier

STOCKHOLM – SAS neemt een belang van 16,53 procent in een nieuw opgerichte maatschappij in Letland. De regering van Letland krijgt 51,03 procent. De nieuwe maatschappij, die nog geen naam heeft, gaat in eerste instantie met gehuurde vliegtuigen diensten onderhouden naar Kopenhagen, Stockholm, Helsinki, Londen en bestemmingen in Oost-Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu