Cathay Pacific: machtswisseling is in Hong Kong geen probleem Cargomanager Achim van der Graaff. (Foto: Dijkstra)

Als in 1997 de Chinese Volksrepubliek de macht overneemt in de Britse kroonkolonie Hong Kong, zal dat zeker voor de daar gevestigde luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific Airways Ltd, maar ook voor de andere maatschappijen geen negatieve gevolgen hebben. Integendeel. Er komt een gigantisch achterland bij op het moment dat de bevolking van de Volksrepubliek rechtstreeks kan worden benaderd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Cathay Pacific: machtswisseling is in Hong Kong geen probleem Cargomanager Achim van der Graaff. (Foto: Dijkstra) | NT

Cathay Pacific: machtswisseling is in Hong Kong geen probleem Cargomanager Achim van der Graaff. (Foto: Dijkstra)

Als in 1997 de Chinese Volksrepubliek de macht overneemt in de Britse kroonkolonie Hong Kong, zal dat zeker voor de daar gevestigde luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific Airways Ltd, maar ook voor de andere maatschappijen geen negatieve gevolgen hebben. Integendeel. Er komt een gigantisch achterland bij op het moment dat de bevolking van de Volksrepubliek rechtstreeks kan worden benaderd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu