Fusie TNT/XP in Noorwegen

OSLO – TNT Norge en XP Express Parcel Systems, twee bedrijven van de TNT Group in Noorwegen, gaan fuseren. De integratie is nog een voortvloeisel uit de overname van XP zes jaar geleden door TNT. XP blijft een business unit van TNT in Noorwegen. Na de fusie zullen bij TNT in Noorwegen 140 mensen werken.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Fusie TNT/XP in Noorwegen | NT

Fusie TNT/XP in Noorwegen

OSLO – TNT Norge en XP Express Parcel Systems, twee bedrijven van de TNT Group in Noorwegen, gaan fuseren. De integratie is nog een voortvloeisel uit de overname van XP zes jaar geleden door TNT. XP blijft een business unit van TNT in Noorwegen. Na de fusie zullen bij TNT in Noorwegen 140 mensen werken.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu