Rusland wijzigt tariefsysteem

ROTTERDAM – In Rusland is het systeem van haventarieven radicaal veranderd. Daardoor staat het havenautoriteiten vrij met carriers te onderhandelen over havengeld et cetera en komt er ook een einde aan de benadeling van rederijen onder buitenlandse vlag, die meer moeten betalen dan de Russsische.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rusland wijzigt tariefsysteem | NT

Rusland wijzigt tariefsysteem

ROTTERDAM – In Rusland is het systeem van haventarieven radicaal veranderd. Daardoor staat het havenautoriteiten vrij met carriers te onderhandelen over havengeld et cetera en komt er ook een einde aan de benadeling van rederijen onder buitenlandse vlag, die meer moeten betalen dan de Russsische.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu