PERSONALIA

Mark Meelker (46) is benoemd tot managing director bij transportbedrijf G. Snel in Woerden. Meelker heeft eerder managementfuncties bekleed bij Brink’s-Gerlach, De Rooy International en Papercare. Snel is onderdeel van het Britse transportconcert Hogg Robinson.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

PERSONALIA | NT

PERSONALIA

Mark Meelker (46) is benoemd tot managing director bij transportbedrijf G. Snel in Woerden. Meelker heeft eerder managementfuncties bekleed bij Brink’s-Gerlach, De Rooy International en Papercare. Snel is onderdeel van het Britse transportconcert Hogg Robinson.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu