RIBRO AIR BV: ; ,,Als ze in Azie de boot missen, zitten wij goed”

In principe gaat alle vracht uit de Oostaziatische landen per schip, maar veel fabrikanten van textiel, speelgoed, consumentenelektronica en andere, in de lage lonen-landen geproduceerde goederen slagen er niet in de vertrektijden van die schepen te halen. Om hun waren dan toch op tijd in Europa te krijgen, verzenden zij ze alsnog per luchtvracht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

RIBRO AIR BV: ; ,,Als ze in Azie de boot missen, zitten wij goed” | NT

RIBRO AIR BV: ; ,,Als ze in Azie de boot missen, zitten wij goed”

In principe gaat alle vracht uit de Oostaziatische landen per schip, maar veel fabrikanten van textiel, speelgoed, consumentenelektronica en andere, in de lage lonen-landen geproduceerde goederen slagen er niet in de vertrektijden van die schepen te halen. Om hun waren dan toch op tijd in Europa te krijgen, verzenden zij ze alsnog per luchtvracht.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu