VVN verhuist

HUIZEN – Het hoofdkantoor van de Vereniging Veilig Verkeer Nederland (VVN) verhuist op 16 oktober naar Gooierserf 201 in Huizen. VVN huist nu nog in Hilversum. Daar had de verkeersorganisatie twee panden in gebruik. ,,Het nieuwe pand biedt de mogelijkheid onze medewerkers onder een dak te brengen”, aldus VVN. Het nieuwe telefoonnummer is 035 – 5248800.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

VVN verhuist | NT

VVN verhuist

HUIZEN – Het hoofdkantoor van de Vereniging Veilig Verkeer Nederland (VVN) verhuist op 16 oktober naar Gooierserf 201 in Huizen. VVN huist nu nog in Hilversum. Daar had de verkeersorganisatie twee panden in gebruik. ,,Het nieuwe pand biedt de mogelijkheid onze medewerkers onder een dak te brengen”, aldus VVN. Het nieuwe telefoonnummer is 035 – 5248800.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu