Stijgende loodprijzen maken accu’s mogelijk duurder

Het klimaat op de internationale effectenbeurzen is wisselvallig als het herfstweer. Zoals gewoonlijk spelen de dollarkoers, die maar niet boven de f 1,60 wil uitkomen, en in Amsterdam de (te) dure gulden daarbij een belangrijke rol. Een andere factor die het beursklimaat op het Damrak beinvloedde, zijn vrijdag expirerende opties op de AEX-index geweest. Dat gebeurde bijvoorbeeld woensdag toen deze index de 460-grens opwaarts dreigde te passeren, zodat de desbetreffende opties

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Stijgende loodprijzen maken accu’s mogelijk duurder | NT

Stijgende loodprijzen maken accu’s mogelijk duurder

Het klimaat op de internationale effectenbeurzen is wisselvallig als het herfstweer. Zoals gewoonlijk spelen de dollarkoers, die maar niet boven de f 1,60 wil uitkomen, en in Amsterdam de (te) dure gulden daarbij een belangrijke rol. Een andere factor die het beursklimaat op het Damrak beinvloedde, zijn vrijdag expirerende opties op de AEX-index geweest. Dat gebeurde bijvoorbeeld woensdag toen deze index de 460-grens opwaarts dreigde te passeren, zodat de desbetreffende opties

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu