Menken Drinks Menken Drinks BV is een van de werkmaatschappijen van Menken Holding. De holding noemt zich het enige particuliere zuivelbedrijf in Nederland. Menken Drinks in Bodegraven heeft in 1994 met bijna 200 medewerkers een omzet van ruim f

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Menken Drinks Menken Drinks BV is een van de werkmaatschappijen van Menken Holding. De holding noemt zich het enige particuliere zuivelbedrijf in Nederland. Menken Drinks in Bodegraven heeft in 1994 met bijna 200 medewerkers een omzet van ruim f | NT

Menken Drinks Menken Drinks BV is een van de werkmaatschappijen van Menken Holding. De holding noemt zich het enige particuliere zuivelbedrijf in Nederland. Menken Drinks in Bodegraven heeft in 1994 met bijna 200 medewerkers een omzet van ruim f

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu