Diesel duurder

ROTTERDAM – Autogasolie wordt woensdag 1,2 cent per liter duurder. Dat heeft Shell meegedeeld. De prijsverhoging is het gevolg van het invoeren van de wintertoeslag per 1 november. Als gevolg van de prijsverhoging gaat een liter diesel 1,32 gulden kosten. De prijzen van benzines veranderen niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Diesel duurder | NT

Diesel duurder

ROTTERDAM – Autogasolie wordt woensdag 1,2 cent per liter duurder. Dat heeft Shell meegedeeld. De prijsverhoging is het gevolg van het invoeren van de wintertoeslag per 1 november. Als gevolg van de prijsverhoging gaat een liter diesel 1,32 gulden kosten. De prijzen van benzines veranderen niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement