Duitse tarieven groupage omhoog

BONN – De achterban van het Duitse Bundesverband Spedition und Lagerei (BSL) heeft eenstemmig besloten de tarieven voor groupagelading met gemiddeld 2,4 procent te verhogen. De nieuwe prijzen gaan met ingang van 1 januari 1996 gelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Duitse tarieven groupage omhoog | NT

Duitse tarieven groupage omhoog

BONN – De achterban van het Duitse Bundesverband Spedition und Lagerei (BSL) heeft eenstemmig besloten de tarieven voor groupagelading met gemiddeld 2,4 procent te verhogen. De nieuwe prijzen gaan met ingang van 1 januari 1996 gelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement