NS Cargo kiest voor minder ingrijpende reorganisatie

UTRECHT – Systematisering van het transportproces en concentratie van de groei in rendabele segmenten, dat is waar NS Cargo de komende jaren naar streeft. De reorganisatie van het goederenbedrijf van de spoorwegen wordt versneld doorgevoerd, maar toch niet zo snel als mogelijk is. McKinsey heeft NS Cargo twee scenario’s voorgehouden, te weten versneld rationaliseren of ombouwen. Met het oog op het sociale aspect heeft het goederenbedrijf gekozen voor het ombouwscenario.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

NS Cargo kiest voor minder ingrijpende reorganisatie | NT

NS Cargo kiest voor minder ingrijpende reorganisatie

UTRECHT – Systematisering van het transportproces en concentratie van de groei in rendabele segmenten, dat is waar NS Cargo de komende jaren naar streeft. De reorganisatie van het goederenbedrijf van de spoorwegen wordt versneld doorgevoerd, maar toch niet zo snel als mogelijk is. McKinsey heeft NS Cargo twee scenario’s voorgehouden, te weten versneld rationaliseren of ombouwen. Met het oog op het sociale aspect heeft het goederenbedrijf gekozen voor het ombouwscenario.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu