RUS

Het gaat beter in Rusland. Het dieptepunt lijkt achter de rug te zijn. De teruggang in de industriele produktie is tot staan gekomen en er is een begin van produktieherstel. De inflatie is fors teruggedrongen. De roebel is stabiel. De eerste fase van de privatisering is afgesloten. De tweede fase zit eraan te komen. Voor het komende jaar wordt een reele economische groei verwacht. De ramingen varieren naar gelang de onderzoekers, maar een groei tussen vijf en tien procent behoo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

RUS | NT

RUS

Het gaat beter in Rusland. Het dieptepunt lijkt achter de rug te zijn. De teruggang in de industriele produktie is tot staan gekomen en er is een begin van produktieherstel. De inflatie is fors teruggedrongen. De roebel is stabiel. De eerste fase van de privatisering is afgesloten. De tweede fase zit eraan te komen. Voor het komende jaar wordt een reele economische groei verwacht. De ramingen varieren naar gelang de onderzoekers, maar een groei tussen vijf en tien procent behoo

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu