Estonian breidt vloot sterk uit

ROTTERDAM – Estonian Shipping Company uit Tallinn zal de komende tijd haar vloot aanzienlijk uitbreiden. Dit jaar zijn twee uit een serie van vijf containerfeederschepen opgeleverd door Damen Shipyards in Hoogezand. Deze schepen, met een capaciteit van 266 teu en voorzien van ijsklasse 1A, zijn bestemd voor de diensten op de Baltische Staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Estonian breidt vloot sterk uit | NT

Estonian breidt vloot sterk uit

ROTTERDAM – Estonian Shipping Company uit Tallinn zal de komende tijd haar vloot aanzienlijk uitbreiden. Dit jaar zijn twee uit een serie van vijf containerfeederschepen opgeleverd door Damen Shipyards in Hoogezand. Deze schepen, met een capaciteit van 266 teu en voorzien van ijsklasse 1A, zijn bestemd voor de diensten op de Baltische Staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement