Meer winst FedEx

MEMPHIS – FedEx heeft over het eerste kwartaal van het beokjaar 1995/’96 – juni tot en met augustus – betere resultaten behaald dan in dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst nam toe met 23,2 procent tot 75,3 miljoen dollar. De omzet steeg met 10 procent naar 2,45 miljard.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meer winst FedEx | NT

Meer winst FedEx

MEMPHIS – FedEx heeft over het eerste kwartaal van het beokjaar 1995/’96 – juni tot en met augustus – betere resultaten behaald dan in dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst nam toe met 23,2 procent tot 75,3 miljoen dollar. De omzet steeg met 10 procent naar 2,45 miljard.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu