PERSONALIA

Ir. Marike van Lier Lels wordt met ingang van 1 december 1995 algemeen directeur van Van Gend en Loos. Zij vervult de vacature die in september is ontstaan door het vertrek van drs. J. Dam. Van Lier Lels (36) werkt sinds 1986 bij Nedlloyd Lijnen in Rotterdam, Hongkong en Singapore. Haar laatste functie was die van algemeen manager logistieke planning.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

PERSONALIA | NT

PERSONALIA

Ir. Marike van Lier Lels wordt met ingang van 1 december 1995 algemeen directeur van Van Gend en Loos. Zij vervult de vacature die in september is ontstaan door het vertrek van drs. J. Dam. Van Lier Lels (36) werkt sinds 1986 bij Nedlloyd Lijnen in Rotterdam, Hongkong en Singapore. Haar laatste functie was die van algemeen manager logistieke planning.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement