PERSONALIA

Ir. Marike van Lier Lels wordt met ingang van 1 december 1995 algemeen directeur van Van Gend en Loos. Zij vervult de vacature die in september is ontstaan door het vertrek van drs. J. Dam. Van Lier Lels (36) werkt sinds 1986 bij Nedlloyd Lijnen in Rotterdam, Hongkong en Singapore. Haar laatste functie was die van algemeen manager logistieke planning.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

PERSONALIA | NT

PERSONALIA

Ir. Marike van Lier Lels wordt met ingang van 1 december 1995 algemeen directeur van Van Gend en Loos. Zij vervult de vacature die in september is ontstaan door het vertrek van drs. J. Dam. Van Lier Lels (36) werkt sinds 1986 bij Nedlloyd Lijnen in Rotterdam, Hongkong en Singapore. Haar laatste functie was die van algemeen manager logistieke planning.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu