GHI afhandelaar van Finnair

LONDEN – Finnair heeft GHI aangesteld als afhandelaar van luchtvracht op Londen-Gatwick voor de vluchten van Londen naar Stockholm en Helsinki. Finnair heeft deze dienst kortgeleden overgenomen van Transwedde Airlines. Het gaat om twaalf vluchten per week.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

GHI afhandelaar van Finnair | NT

GHI afhandelaar van Finnair

LONDEN – Finnair heeft GHI aangesteld als afhandelaar van luchtvracht op Londen-Gatwick voor de vluchten van Londen naar Stockholm en Helsinki. Finnair heeft deze dienst kortgeleden overgenomen van Transwedde Airlines. Het gaat om twaalf vluchten per week.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu