Topman P en O European Ferries optimistisch: ; ‘Snelle stabilisatie en stijging prijzen Kanaalmarkt’

DOVER – P en O European Ferries is optimistisch over de vooruitzichten voor de ferrymaatschappijen op het Kanaal. Graeme Dunlop, voorzitter van de Britse ferrymaatschappij, vermoedt dat de capaciteit van de tunnel al volgend jaar in maart volledig zal worden gebruikt. De stabiliteit op de markt zal dan terugkeren, ook al omdat het wegverkeer tussen Engeland en het Europese vasteland fors blijft groeien.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Topman P en O European Ferries optimistisch: ; ‘Snelle stabilisatie en stijging prijzen Kanaalmarkt’ | NT

Topman P en O European Ferries optimistisch: ; ‘Snelle stabilisatie en stijging prijzen Kanaalmarkt’

DOVER – P en O European Ferries is optimistisch over de vooruitzichten voor de ferrymaatschappijen op het Kanaal. Graeme Dunlop, voorzitter van de Britse ferrymaatschappij, vermoedt dat de capaciteit van de tunnel al volgend jaar in maart volledig zal worden gebruikt. De stabiliteit op de markt zal dan terugkeren, ook al omdat het wegverkeer tussen Engeland en het Europese vasteland fors blijft groeien.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu