Parijs wil minder railinvesteringen

ROTTERDAM – De Franse regering dringt bij de SNCF aan op vermindering van de investeringen. Dit om de grote tekorten van de Franse spoorwegen te verkleinen. Op het ogenblik bedragen de investeringen ongeveer twintig miljard franc per jaar. De voorgenomen aanleg van enkele lijnen voor de hoge-snelheidstrein wordt niet getroffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Parijs wil minder railinvesteringen | NT

Parijs wil minder railinvesteringen

ROTTERDAM – De Franse regering dringt bij de SNCF aan op vermindering van de investeringen. Dit om de grote tekorten van de Franse spoorwegen te verkleinen. Op het ogenblik bedragen de investeringen ongeveer twintig miljard franc per jaar. De voorgenomen aanleg van enkele lijnen voor de hoge-snelheidstrein wordt niet getroffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement