Winst Expeditors 29 procent hoger

SEATTLE – De Amerikaanse transport- en logistieke onderneming ‘Expeditors International of Washington’ in Seattle maakt bekend in het derde kwartaal van 1995 29 procent meer te hebben omgezet dan in het vergelijkbare kwartaal van 1994. De winst over dat kwartaal steeg van bijna vier miljoen dollar tot ruim vijf miljoen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Winst Expeditors 29 procent hoger | NT

Winst Expeditors 29 procent hoger

SEATTLE – De Amerikaanse transport- en logistieke onderneming ‘Expeditors International of Washington’ in Seattle maakt bekend in het derde kwartaal van 1995 29 procent meer te hebben omgezet dan in het vergelijkbare kwartaal van 1994. De winst over dat kwartaal steeg van bijna vier miljoen dollar tot ruim vijf miljoen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu