BOR en Kamar zijn verweven

ROTTERDAM – Er is sprake van personele verwevenheid bij Bulk Overslag Rotterdam (BOR) en Kamar Bulk Transport UA, en niet bij BOR en Cereol Benelux. Dat laatste werd ten onrechte gesteld in de kop boven een artikel op pagina 3 over een kort geding van Cereol tegen Kamar in Nieuwsblad Transport van 2/4 december.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

BOR en Kamar zijn verweven | NT

BOR en Kamar zijn verweven

ROTTERDAM – Er is sprake van personele verwevenheid bij Bulk Overslag Rotterdam (BOR) en Kamar Bulk Transport UA, en niet bij BOR en Cereol Benelux. Dat laatste werd ten onrechte gesteld in de kop boven een artikel op pagina 3 over een kort geding van Cereol tegen Kamar in Nieuwsblad Transport van 2/4 december.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu