Diesel wordt cent duurder

DEN HAAG – De prijs van een liter benzine gaat woensdag met een cent omlaag. De prijs van dieselolie gaat daarentegen met een cent per liter omhoog. Dat blijkt uit een bekendmaking van marktleider Shell over de adviesprijzen. Als gevolg van de prijsverhoging komt de literprijs van diesel op f 1,34.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Diesel wordt cent duurder | NT

Diesel wordt cent duurder

DEN HAAG – De prijs van een liter benzine gaat woensdag met een cent omlaag. De prijs van dieselolie gaat daarentegen met een cent per liter omhoog. Dat blijkt uit een bekendmaking van marktleider Shell over de adviesprijzen. Als gevolg van de prijsverhoging komt de literprijs van diesel op f 1,34.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu