KLM ontkent gesprekken met AA en BA

AMSTELVEEN – KLM ontkent onderhandelingen te voeren met American Airlines (AA) en British Airways over een fusie of samenwerking. Dat stelt de maatschappij naar aanleiding van geruchten hierover. Deze geruchten wisten het aandeel KLM op maandag fors op te voeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

KLM ontkent gesprekken met AA en BA | NT

KLM ontkent gesprekken met AA en BA

AMSTELVEEN – KLM ontkent onderhandelingen te voeren met American Airlines (AA) en British Airways over een fusie of samenwerking. Dat stelt de maatschappij naar aanleiding van geruchten hierover. Deze geruchten wisten het aandeel KLM op maandag fors op te voeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement