UASC naar Aqaba

ROTTERDAM – United Arab Shipping Company (UASC) gaat medio december afvaarten bieden naar Aqaba. Deze haven zal worden bediend via een feederservice vanaf Jeddah. Op Jeddah/Aqaba wordt een wekelijkse afvaart geboden. In Rotterdam is Burger en Zoon agent voor UASC.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

UASC naar Aqaba | NT

UASC naar Aqaba

ROTTERDAM – United Arab Shipping Company (UASC) gaat medio december afvaarten bieden naar Aqaba. Deze haven zal worden bediend via een feederservice vanaf Jeddah. Op Jeddah/Aqaba wordt een wekelijkse afvaart geboden. In Rotterdam is Burger en Zoon agent voor UASC.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement