Canadese zetel KLM in Toronto

AMSTELVEEN – KLM verplaatst komend voorjaar zijn hoofdkantoor in Canada van Montreal naar Toronto. De KLM wil zich vooral op het midden en het westen van Canada richten, omdat daar de groei van het luchtverkeer het sterkst is.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Canadese zetel KLM in Toronto | NT

Canadese zetel KLM in Toronto

AMSTELVEEN – KLM verplaatst komend voorjaar zijn hoofdkantoor in Canada van Montreal naar Toronto. De KLM wil zich vooral op het midden en het westen van Canada richten, omdat daar de groei van het luchtverkeer het sterkst is.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu