Honderd jaar Compagnie Maritime Belge

ANTWERPEN – De Belgische rederij Compagnie Maritime Belge (CMB) vierde dit jaar haar honderdjarig bestaan. Een eeuw CMB is in de eerste plaats een eeuw lijnvaart naar Centraal Afrika. De bediening van Belgisch Kongo was decennia lang de bestaansreden van de rederij.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Honderd jaar Compagnie Maritime Belge | NT

Honderd jaar Compagnie Maritime Belge

ANTWERPEN – De Belgische rederij Compagnie Maritime Belge (CMB) vierde dit jaar haar honderdjarig bestaan. Een eeuw CMB is in de eerste plaats een eeuw lijnvaart naar Centraal Afrika. De bediening van Belgisch Kongo was decennia lang de bestaansreden van de rederij.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu