AEA ruim 7 % meer vracht

BRUSSEL – De 25 bij de AEA aangesloten Europese luchtvaartmaatschappijen hebben in november 7,1 procent meer vracht vervoerd. Op passagegebied lag de groei op 7,7 procent. Vooral op de Noordatlantische en Afrikaanse routes zat vooruitgang. De groei bedroeg respectievelijk 10,9 en 15,6 procent.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

AEA ruim 7 % meer vracht | NT

AEA ruim 7 % meer vracht

BRUSSEL – De 25 bij de AEA aangesloten Europese luchtvaartmaatschappijen hebben in november 7,1 procent meer vracht vervoerd. Op passagegebied lag de groei op 7,7 procent. Vooral op de Noordatlantische en Afrikaanse routes zat vooruitgang. De groei bedroeg respectievelijk 10,9 en 15,6 procent.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu