AEA ruim 7 % meer vracht

BRUSSEL – De 25 bij de AEA aangesloten Europese luchtvaartmaatschappijen hebben in november 7,1 procent meer vracht vervoerd. Op passagegebied lag de groei op 7,7 procent. Vooral op de Noordatlantische en Afrikaanse routes zat vooruitgang. De groei bedroeg respectievelijk 10,9 en 15,6 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

AEA ruim 7 % meer vracht | NT

AEA ruim 7 % meer vracht

BRUSSEL – De 25 bij de AEA aangesloten Europese luchtvaartmaatschappijen hebben in november 7,1 procent meer vracht vervoerd. Op passagegebied lag de groei op 7,7 procent. Vooral op de Noordatlantische en Afrikaanse routes zat vooruitgang. De groei bedroeg respectievelijk 10,9 en 15,6 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement