Nieuw adres voor kantoor Canmar

ROTTERDAM – Het kantoor in Birmingham van Canmar UK, een volle dochtermaatschappij van Canada Maritime, is verhuisd. Het nieuwe adres van het rederijkantoor is: Canada Maritime Agencies Ltd., 5th Floor, 1 Waterloo Street, Birmingham, B2 5PG. Het telefoon- en faxnummer is ongewijzigd gebleven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Nieuw adres voor kantoor Canmar | NT

Nieuw adres voor kantoor Canmar

ROTTERDAM – Het kantoor in Birmingham van Canmar UK, een volle dochtermaatschappij van Canada Maritime, is verhuisd. Het nieuwe adres van het rederijkantoor is: Canada Maritime Agencies Ltd., 5th Floor, 1 Waterloo Street, Birmingham, B2 5PG. Het telefoon- en faxnummer is ongewijzigd gebleven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement