TVM VERZEKERINGEN: ; Alle nadruk op risicobeheersing

,,Een vereniging is er in het belang van haar leden. Als vereniging moeten wij continuiteit hebben en als verzekeraar solvabiliteit. Het een kan niet zonder het ander. Dus als verzekeraar maken wij winst, niet als doel in zichzelf maar om als vereniging te kunnen voortbestaan.” Drs. A. C. Bos, president-directeur TVM Verzekeringen in Hoogeveen, is snel op zijn praatstoel te krijgen als het gaat over TVM Verzekeringen. Een van de hervorragende ondernemingen in het noorden des l

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

TVM VERZEKERINGEN: ; Alle nadruk op risicobeheersing | NT

TVM VERZEKERINGEN: ; Alle nadruk op risicobeheersing

,,Een vereniging is er in het belang van haar leden. Als vereniging moeten wij continuiteit hebben en als verzekeraar solvabiliteit. Het een kan niet zonder het ander. Dus als verzekeraar maken wij winst, niet als doel in zichzelf maar om als vereniging te kunnen voortbestaan.” Drs. A. C. Bos, president-directeur TVM Verzekeringen in Hoogeveen, is snel op zijn praatstoel te krijgen als het gaat over TVM Verzekeringen. Een van de hervorragende ondernemingen in het noorden des l

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu