Verhuizing van Husson Huijsman

ROTTERDAM – Husson Huijsman Consultancy, onder andere vertegenwoordiger van de Rhein Waal Terminal in Emmerich is verhuisd van de Westerkade naar het Westplein 2 te Rotterdam. Aangezien Husson Huijsman consul voor de Filipijnen is, heeft ook het Consulaat Generaal van de Filippijnen een nieuw onderkomen. Telefoon- en faxnummer blijven ongewijzigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Verhuizing van Husson Huijsman | NT

Verhuizing van Husson Huijsman

ROTTERDAM – Husson Huijsman Consultancy, onder andere vertegenwoordiger van de Rhein Waal Terminal in Emmerich is verhuisd van de Westerkade naar het Westplein 2 te Rotterdam. Aangezien Husson Huijsman consul voor de Filipijnen is, heeft ook het Consulaat Generaal van de Filippijnen een nieuw onderkomen. Telefoon- en faxnummer blijven ongewijzigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement