Aerospatiale: Omzet in 1995 licht gestegen

ROTTERDAM – De omzet van het Franse lucht- en ruimtevaartconcern Aerospatiale is vorig jaar licht toegenomen van 48,6 miljard Franse franc (bijna f 16 miljard) tot ruim 49 miljard franc. De orderontvangst groeide met 32 procent tot 39 miljard franc.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Aerospatiale: Omzet in 1995 licht gestegen | NT

Aerospatiale: Omzet in 1995 licht gestegen

ROTTERDAM – De omzet van het Franse lucht- en ruimtevaartconcern Aerospatiale is vorig jaar licht toegenomen van 48,6 miljard Franse franc (bijna f 16 miljard) tot ruim 49 miljard franc. De orderontvangst groeide met 32 procent tot 39 miljard franc.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu