F. P./Hessenatie neemt CSA over

ANTWERPEN – De Hessenatie-dochter F. P. Distribution heeft de scheepsagentuur Continental Shipping en Agency overgenomen. F. P. Distribution, door de Modo-groep opgericht, kwam midden vorig jaar in handen van Hessenatie. F. P. controleert de distributie van zo’n 900.000 ton woudprodukten in Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

F. P./Hessenatie neemt CSA over | NT

F. P./Hessenatie neemt CSA over

ANTWERPEN – De Hessenatie-dochter F. P. Distribution heeft de scheepsagentuur Continental Shipping en Agency overgenomen. F. P. Distribution, door de Modo-groep opgericht, kwam midden vorig jaar in handen van Hessenatie. F. P. controleert de distributie van zo’n 900.000 ton woudprodukten in Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu