Distributie in VK voorziet 4% groei

LONDEN – De Britse distributiesector verwacht voor dit jaar een groei van gemiddeld 4,2 procent. Dat blijkt uit een onderzoek van de Freight Transport Association. Volgens de studie zullen ook in 1996 steeds meer verladers hun distributie gaan uitbesteden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Distributie in VK voorziet 4% groei | NT

Distributie in VK voorziet 4% groei

LONDEN – De Britse distributiesector verwacht voor dit jaar een groei van gemiddeld 4,2 procent. Dat blijkt uit een onderzoek van de Freight Transport Association. Volgens de studie zullen ook in 1996 steeds meer verladers hun distributie gaan uitbesteden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement